Pin It

Od kad je sveta i veka, poznato je da je ljudski obraz na prodaju...Obično ovakve pojave prati i pohlepa i upečatljiv osećaj neodgovornosti. Ovih dana, bivšem Viskozinom magacioneru, a sada Vidojevom džuboksu, pala je napamet ingeniozna ideja. Ne, nije ništa vezano oko RTV Podrinja koje je usput kupio, već je vlasnik televizije Lotel nadum'o da bi mogao u nedostatku finansija, postati i savremni makro, pa je tako prvo rešio da pozove sve zvane i nezvane inženjere iz Viskoze u svoje odaje, da ih lepo "nabrifuje", pa da ih posle kao na tacni isporuči Rio Tintu i za to dobije određenu apanažu. Naime, Rio Tintova zadnjica je velika i dovoljno prostrana da ima dovoljno mesta za sve srebroljubljive i pohlepne, dovoljno je samo da začepite nos i sve ostalo je stvar tehnikalija.

Dragan Mandic

Tako je izvesni trovač i kontaminerac medijskog prostora u Loznici (čije televizije prati broj ljudi srazmeran korenu iz broja posetila fudbalskih utakmica FK Loznica), pa uprkos tome dobija od Vidoja skoro 20 i više miliona dinara godišnje, naših para - svih građana LOznice, pa ni to nije stanju da na valjan način opravda.

Upravo taj trovač i novopečeni vlasnik televizije RTV Podrinje došao je na ingenioznu ideju da u svojim odajama okupi nekolicinu Viskozinih inženjera, uz kaficu da prozbore par reči, a onda da im se organizuje sastanak u Rio Tintu gde bi pitali unpred postavljena pitanja i na taj način pomogli kompaniji da fingira stručnu javnu raspravu.

RIO TINTO 

Sve ovo nam je u lice ispričao jedan od inženjera koji nije pristao na ovaj vid manipulacije i koji ima svoje JA i svoje dostojanstvo.

"Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka"

ПОСТАВИ КОМEНТАР

ПОСТАВИ КОМEНТАР КАО ГОСТ

0
  • ТРЕНУТНО НЕМА КОМEНТАРА

prijaviproblem

 

cs4eu lat

Rad PAKT-a podržava Švedska u okviru programa Beogradske otvorene škole „Civilno društvo za unapređenje pristupanja Srbije Evropskoj uniji"

 

                     

Gostovanje u Utisku Nedelje

RTS OKO MAGAZIN - Litijumska groznica

ŽUČNA RASPRAVA O RUDNIKU LITIJUMA

Ekološki ustanak - Miroslav Mijatović

Marka Žvaka - priča o Rio Tintu

PUBLIKACIJA

publikacija2020

 PUBLIKACIJA

publikacija

PUBLIKACIJA

anketa1

PUBLIKACIJA

anketa2

PUBLIKACIJA

anketa3