Pin It

Beogradska otvorena škola i Toplički centar za demokratiju i ljudska prava pozivaju organizacije civilnog društva zainteresovane za transparentnost organa javne vlasti i dostupnost informacija od javnog značaja, da se prijave na program jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva „Imamo nešto protiv korupcije“. 

Program se izvodi u okviru projekta „Jačanje lokalne transparentnosti“ čiji je cilj unapređivanje transparentnosti rada jedinica lokalnih samouprava u Srbiji, kao i podizanje kapaciteta lokalnih organizacija civilnog društva za nadzor i praćenje transparentnosti rada lokalnih samouprava. Projekat “Jačanje lokalne transparentnosti” sprovodi Beogradska otvorena škola u partnerstvu sa Topličkim centrom za demokratiju i ljudska prava, uz saradnju sa Stalnom konferencijom gradova i opština, i podršku Delegacije Evropske unije u Srbiji. Projekat sufinansira Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije. 

Više informacija o projektu i onlajn formular za prijavu možete naći na http://www.nadzor.org.rs/imamo_nesto_protiv_korupcije_poziv.htm

ПОСТАВИ КОМEНТАР

ПОСТАВИ КОМEНТАР КАО ГОСТ

0
  • ТРЕНУТНО НЕМА КОМEНТАРА

prijaviproblem

 

cs4eu lat

Rad PAKT-a podržava Švedska u okviru programa Beogradske otvorene škole „Civilno društvo za unapređenje pristupanja Srbije Evropskoj uniji"

 

                     

Gostovanje u Utisku Nedelje

RTS OKO MAGAZIN - Litijumska groznica

ŽUČNA RASPRAVA O RUDNIKU LITIJUMA

Ekološki ustanak - Miroslav Mijatović

Marka Žvaka - priča o Rio Tintu

PUBLIKACIJA

publikacija2020

 PUBLIKACIJA

publikacija

PUBLIKACIJA

anketa1

PUBLIKACIJA

anketa2

PUBLIKACIJA

anketa3