Pin It

Ponovo blamaža na Lagatoru! Loznica je ovog puta odigrala mršavih 1-1 sa ekipom iz dna tabele Srpske lige Zapad. Ponovo anemično i bledo izdanje, kažnjeno je na samom kraju utakmice, a kako su se stvari na terenu odvijale lozničani su još i dobro prošli! SKoro 200 ljubitelja fudbala videlo je dva različita poluvremena, lozničane koji su dominirali u prvom delu, a potom u nastavku utakmice nestali sa terena. Ostaje na kraju pitanje, ima li ko da povuče kočnicu...Svi čekaju na Milenu...

FUDBAL

Pre više od 10 godina, poslom sam se zadesio kod predsednice Skupštine Loznice i u neformalnom razgovoru kažem : "U Loznici smenili trenera?" - rekoh ljubopitljivo, dobivši neočekivan odgovor "Mile ima duge i spore treninge. Traju brate po tri sata. Sa druge strane Strujini treninzi su sa intenzitetom". Ostadoh na momenat sablažnjen Milenicinim poznavanjem tematike, a u jednu ruku i začuđen, otkud ona to zna? Što bi to trebalo da interesuje jednu predsednicu Skupštine Grada....Kasnije, tokom godina, uvideo sam gde leži problem svih problema lozničkog fudbala...pa tu!!!

Kad se setim da su isti ti "stručnjaci" oterali Ćiru posle osvojenog prvog mesta na polusezoni, a ovaj digao ruke od budala, otišao u inostranstvo i napravio solidnu karijeru. Nije jedini!!!

Da je časti i poštenja, da je do morala, ekipa koja je zasela na stadion bi se pokupila i otišla. Ali neidu zato što neće, već što čekaju na Milenu i Vidoja... A njih dvoje ne misle na fudbal, ne haju za državne (čitaj naše pare)....zauvar je još koji kvadrat da "padne"...Kažu, trener Janjić radi džabe, ali ne kažu Amerikanci džaba "NEMA BESPLATNOG RUČKA", pa tako i Janje ima propalu vikendicu na periferiji koja se renovira od strane predsednika...Dok Vidoje i Milena sređuju dozvole za priključke novih zgrada na struju,kanalizaciju,gas i vodu. Nema veze što je sistem dotrajao i preopterećen...važno je da se lova vrti....

Elem, reč dve i o utakmici....Krenuli su silovito lozničani oslabljeni neigranjem glavnog veziste Tripkovića, a posle jednog inteligentnog i perfektnog cenatšuta kapitena Komarčevića, Obadović je majstorski pogodio za 1-0 pred kraj prvog dela. I umesto da isprate goste sa tri četiri gola u mreži, četa trenera Janjića jednostavno nestaje u nastavku sa terena i gosti hteli-nehteli dolaze do izjednačenja. Ruku na srce, glavni sudija utakmice poništio je u zaustavnom vremenu gol zlatiborčana videvši faul gostiju u šesnaestercu, valjda jedino on na terenu. Međutim kao da to uspavanim lozničanima nije bilo dovoljno upozorenje i već u sledećem (faktički zadnjem napadu na utakmici) nakon kornera, primaju evrogol za 1-1 i potpuno pomračenje fudbala u Loznici. VIspreni članovi uprave su reagovali, smenivši Zumbula Mahalbašića i smanjivši plate igračima sa prosečnih 140.000,00 rsd na 80.000,00 rsd, ja im ne bi dao ni 10, ma ni zaleba, što se kaže.

IMA LI KO U OVOM GRADU RUČNU DA POVUČE, OSIM MILENE I VIDOJA ? Ili su oni ono što narod kaže "U svakoj čorbi mirođija"?

ПОСТАВИ КОМEНТАР

ПОСТАВИ КОМEНТАР КАО ГОСТ

0
  • ТРЕНУТНО НЕМА КОМEНТАРА

prijaviproblem

 

cs4eu lat

Rad PAKT-a podržava Švedska u okviru programa Beogradske otvorene škole „Civilno društvo za unapređenje pristupanja Srbije Evropskoj uniji"

 

                     

Gostovanje u Utisku Nedelje

RTS OKO MAGAZIN - Litijumska groznica

ŽUČNA RASPRAVA O RUDNIKU LITIJUMA

Ekološki ustanak - Miroslav Mijatović

Marka Žvaka - priča o Rio Tintu

PUBLIKACIJA

publikacija2020

 PUBLIKACIJA

publikacija

PUBLIKACIJA

anketa1

PUBLIKACIJA

anketa2

PUBLIKACIJA

anketa3