Pin It

Pričalo se jesenas kako su zeleno-beli pokradeni sudijskom nepravdom u Priboju i dugo se isčekivao revanš na Lagatoru....Lep dan i besplatan ulaz okupio je oko par stotina fudbalskih zaljubljenika, ali i mazohista.Jer, stvarno treba biti mazohista pa odvojiti dva sata da bi se gledalo nešto što se zove "fudbal", jer ako niste mazohista, mora da imate nekih velikih problema u kući.Elem, Loznicu i Lagator odavno je fudbal napustio i rekao zbogom,,,ostali su interesi, ostale su zablude i lažne nade! Uglavnom, Loznica se odavno oprostila od povratka u Prvu ligu, tako da ćemo na preskupom stadionu od tridesetak i kusur miliona evra gledati i dalje Srpsku ligu, a kao da smo u Švajcarskoj....samo...ne bih rekao da se Švajcarci ovako razbacuju... Uostalom za bolje i nismo, bar u ovom trenutku....

fap

Međutim, ne bi se na "prvu loptu" reklo da nismo za neku kvalitetniju ligu i fuZbal. Naime, prvoplasirana ekipa Srpske lige Zapad je Borac iz Čačka koja u ovom "istorijskom trenutku" ima  22 boda više od ekipe Loznice i maltene su osigurali povratak u društvance iz Prve lige. I ništa to ne bi bilo čudno i sporno da grad Čačak i lokalna samouprava ne izdvajaju za fudbalski klub tek nešto oko 20 miliona dinara narodnih para. U odnosu na ove naše koje zaostaju 22 boda, rekli bi zlobnici prava sitnina!!! Ako niste znali, verovali ili ne, Grad Loznica i Gradska uprava odvajaju za fudbalski klub preko 55 miliona narodnih para. I možda bi sve bilo uredu, da lokalne vladajuće strukture znaju za reč ODGOVORNOST!!! Ovako, nadrealno je očekivati da neko iz nepostojeće uprave podnese ostavku i da se oseti odgovorno za kolaps. Tek čini se da ne postoji niko ko će objasniti na šta je rukovodstvo kluba (opština ima svog predstavnika u upravi što je suprotno Zakonu o sukobu interesa) potrošilo više od 55 miliona dinara. I tako nam i treba, bolje nismo ni zaslužili dok nam predsednica skupštine Milena Manojlović-Knežević bira rukovodstvo i vodi klub, bira taktiku i smenjuje trenere dok se aktuelni gradonačelnik bavio samo beskontaktnim sportovima. Dva su razloga Vidojevoj naprasnoj ljubavi za fudbal, jedan je valjda njegov posilni-hulagan u pokušaju, a o drugom nećemo sad, mada zlobnici kažu da ne izlazi iz kruga porodice.

Čitajući text, primetili ste da smo malo toga rekli o utakmici...ali verujte, nismo imali šta...Da za 90 minuta momci iz Loznice nisu napravili čestitu šansu i akciju, nije začuđujuće, ali jeste da se svi prave ludi. KAMO GOSPODO REZULTATI??? GDE STE POTROŠILI NAŠE PARE???

Sramota je večna, a svi ste vi prolazni.Sram vas bilo!!!

ПОСТАВИ КОМEНТАР

ПОСТАВИ КОМEНТАР КАО ГОСТ

0
  • ТРЕНУТНО НЕМА КОМEНТАРА

prijaviproblem

 

cs4eu lat

Rad PAKT-a podržava Švedska u okviru programa Beogradske otvorene škole „Civilno društvo za unapređenje pristupanja Srbije Evropskoj uniji"

 

                     

Gostovanje u Utisku Nedelje

RTS OKO MAGAZIN - Litijumska groznica

ŽUČNA RASPRAVA O RUDNIKU LITIJUMA

Ekološki ustanak - Miroslav Mijatović

Marka Žvaka - priča o Rio Tintu

PUBLIKACIJA

publikacija2020

 PUBLIKACIJA

publikacija

PUBLIKACIJA

anketa1

PUBLIKACIJA

anketa2

PUBLIKACIJA

anketa3